PLASMAPEN AV LOUISE WALSH ÄR TYSKTILLVERKAD CECERTIFIERAD OCH UTFÖR NYA GENERATIONENS HUDBEHANDLINGAR FÖR BÅDE ANSIKTE OCH KROPP. MED SINA ULTRAFINA NÅLAR GER DEN ABSOLUT PRECISION PÅ SINA KUNDER VÄRLDEN ÖVER. SKÖNHETSBRANSCHENS NUMMER ETT  MEST AVANCERADE, ICKE-INVASIVA TEKNIK FÖR ATT STRAMA ÅT, LYFTA OCH FÖRYNGRA.

I takt med att vi åldras tunnas vårat hudlager ut, kollagenproduktionen minskar och elastinfibrerna slits ut. Därmed blir huden tunnare, slappare och linjer bildas.
Plasmapen by Louise Walsh är med sin banbrytande fibroblastteknik speciellt utformad för att reparera, motverka och mildra åldrandets effekter

Genom konvertering av ström till elektrostatisk impuls skapas en "plasmablixt". Kontakten sker ovanför huden (ingen direkt kontakt mot huden) och skapar en kontraindikationsliknande reaktion i huden som resulterar i omedelbar hudåtstramning och fortsätter sedan i ca 12 veckor.
Samtidigt stimuleras fibroblaster som är nödvändiga för självläkning och kollagenproduktionen.

Fördelar jämförtmed  kirurgi:
Snabb läkning och återhämtning.
Minimal risk för ärr eller infektioner.
Ingen risk för att ta bort för mycket hud.
Hudkvalitén på det behandlade området stärks.

Hur fungerar det?
Plasmapen skapar en liten plasma-blixt som hoppar från spets till hud i en mikro-millimeterstorlek.
Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet – vilket minskar överflödig hud. 
Huden runt plasma-blixten stramas upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden.
Området som ska behandlas bedövas med kräm innan behandlingen.

Resultat?
Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 1-3 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling.

EXLUSIVT ERBJUDANDE, 25% rabatt året ut.
Enstaka linjer/ärr från ex akne, ord.pris från 2400.-
Övre ögon/ ögonlock ord.pris 5400:-
Undre ögon (påsar) ord.pris 4700:-
Rynkor vid ögon/kråksparkar ord.pris 3600:-
Kinder/lyft ord.pris 5400:-
Nasolabiaveck ord.pris 3600:-

EFTERVÅRD:
Omedelbart efter behandlingen kan det finnas en brännande känsla. Detta kommer vanligtvis att minska under resten av dagen, om det är särskilt obekvämt eller kvarstår under en längre period, kan en antiinflammatorisk medicin som ibumetin eller ipren tas.
Efter behandling är det normalt att det uppstår svullnad. Detta är speciellt runt ögonen och kan vara i flera dagar och kan leda till störningar i synen under den inledande perioden.
Kall kompressor eller is kan appliceras för att minska svullnaden.
Om svullnaden är svårare kan en antiinflammatorisk medicin och / eller anti-histamin bidra till att lindra svullnaden.
Skorpor kommer vanligen att utvecklas över det behandlade området, detta kommer i första hand att vara brunt eller svart på ytan av huden och flaga av under de följande dagarna. Det kan ta över 2 veckor att helt försvinna. Efter skorporna har trillat av kommer en ny, rosa hud, denna huden måste skyddas från direkt solljus i minst 3 månader. Efterbehandlingen är mycket viktig och måste följas noggrant. Observera att när skorporna trillat av kan rodnaden att finnas kvar under de följande veckorna till månader. Det är viktigt att inte röra på denna skorpa eftersom det kan leda till infektion eller ärrbildning.
Ibland kan det behandlade området bli lite grått, det här är en del av den normala läkningsprocessen och kommer att förbättras med tiden. Om det börjar bli varmt eller rött eller om det förekommer någon annat obehag, vänligen kontakta kliniken för råd eftersom det kan tyda på en infektion. 
Det är viktigt att hålla behandlingsområdet rent, torrt och skyddat med hög solskyddsfaktor i ca 3 månader. Använd inte alkoholbaserade rengöringsmedel.