HUDFÖRBÄTTRING MED SPL-TEKNIK

Skinrejuvenation är en ljusbehandlingsmetod för att få en fräschare hud, med ny spänst och lyster, mindre porer, reducerade kärl och pigmenteringar. Behandlingen kan också förbättra fina acneärr och rodnader/ojämnheter efter acneärr samt reducera grova porer och fina linjer. Kollagennybildningen i huden stimuleras vilket gör huden mer spänstig och "fyllig". Huden får en jämnare ton och ett jämnare slätare intryck. Hudföryngringen sker genom att ljuset vid IPL-behandling når ända ner i det djupa hudlagret, dermis. Där får man via en stimulering av kärlbädden en ökning  av kollagen-nybildningen och därmed en mer elastisk och spänstig hud

BEHANDLING AV MELASMA / PIGMENTFÖRÄNDRINGAR / ÅLDERSFLÄCKAR

När solen skadar överhudens pigmentceller förökas dessa och
resultatet blir en brun fläck. Ålders- och pigmentfläckar är vanliga efter medelåldern. Vissa läkemedel, preventivmedel och blekningskrämer kan också ge upphov till pigmentförändringar.
Vid behandlingen splittras pigmentet och finfördelas och går bort genom cell-förnyelsen. Generellt krävs det mellan 2 - 4 behandlingar.  

BEHANDLING AV FINA LINJER/ FÖRSTORADE PORER

Med åren minskar produktionen av kollagen och elastin i huden. Detta visar sig genom att rynkor uppstår. Solning, rökning och arvsanlag är de främsta orsakerna till rynkbildning. Med Yperions OR LIGHT maskin kan vi effektivt reducera små fina linjer och grova porer och förebygga rynkor. Vanligtvis krävs 3-6 behandlingar för ett optimalt resultat.

BORTTAGNING AV YTLIGA BLODKÄRL / ROSCACEA I ANSIKTE

Huden i ansiktet har ett nätverk av pulsådror, vener och fina blodkärl. Beroende på hudens åldrande, ärftliga faktorer, exponering av sol, väder och vind kan vissa av kärlen brista. Det brukar krävas 1-3 behandlingar för att bränna bort ytliga blodkärl.

BEHANDLING AV AKNE

För många är akne ett stort problem och permanenta skador kan uppstå om man inte behandlar problemen i
tid. Vi kan effektivt behandla akne och det krävs vanligtvis minst 3 behandlingar.  

Pris för samtliga behandlingar av Hudförbättring är 500:- och uppåt samt 1500:- för helt ansikte.  Priset kan endast fastställas genom en konsultation.